WEBDESIGN & ONLINE MARKETING
TEL: 0624391628 | E-MAIL: yme@resolutionsbv.nl | Github
sadoq-web-logo (1)

Gebruikte technieken en software

WordPress

HTML5

CSS3

Bootstrap

Javascript

Jquery

Photoshop

Illustrator

Doelstelling

SADOQ is een kwaliteitsmerk. Het is belangrijk om die indruk ook achter te laten op de website.

Multiple-Devices-SADOQ-done

Deze website is in samenwerking met SADOQ opgezet. Volledig op maat en met een wereldklasse design. Wil jij ook een website? Neem dan snel contact op!

Hoofddoeken voor de moderne Moslima

SADOQ is een geweldig bedrijf dat hoofddoekjes verkoopt voor de moslim vrouw van deze tijd. Via een partner kwamen ze bij mij terecht met een mooie site die enkele verbeterpunten had. Samen met SADOQ ben ik om de tafel gaan zitten om aan deze punten te werken en dat is terug te zien op de site.

sadoqsmallernormalqualityv2

Boutique

De boutique pagina is de verkooppagina van SADOQ. Alle elementen van de pagina moeten goed op elkaar aansluiten zodat het geheel kwaliteit uitstraalt.

SADOQ verkoopt aan de hele wereld dus er zijn meerdere valuta beschikbaar als keuze. De prijzen worden automatisch uitgerekend en bijgehouden met behulp van de huidige wisselkoers. Geen werk voor de medewerkers van SADOQ

De optie is netjes weggestopt waardoor alles strak blijft staan. Dit zorgt er wel voor dat klanten deze knop vaak niet zien staan (linksbovenin). Daarom hebben we achter elke prijs een kleine 'i' geplaatst in de style van SADOQ. Als een bezoeker hier met de muis overheen gaat dan komen alle andere valuta met de bijbehorende prijzen direct naar voren. Handiger en moderner kan niet!

De verkooppagina moet snel zijn om conversie (lees: verkoop) te krijgen. Dit was direct een uitdaging omdat de basis van de site door een andere partij was opgezet. Deze partij had niet naar de snelheid omgekeken. Uiteraard is dit geen probleem. Een uitdaging hou ik van! Zelfs met de hoge kwaliteit foto's komen we op een snelheid uit van ongeveer 900ms. Succes, even snel als Amazon.com!

boutique-afgeknipt

Deze website is in samenwerking met de Dharohar Foundation opgezet. Volledig op maat en met een wereldklasse design. Wil jij ook een website? Neem dan snel contact op!