WEBDESIGN & ONLINE MARKETING
TEL: 0624391628 | E-MAIL: yme@resolutionsbv.nl | Github
fly4twosmall

Gebruikte technieken en software

WordPress

HTML5

CSS3

Bootstrap

Javascript

Jquery

Photoshop

Illustrator

Doelstelling

De reisbranche heeft veel te maken met vertrouwen en professionaliteit. Fly4Two is geen uitzondering.

Multiple-Devices-done-fly4two-v3

Vakanties & Stedentrips

Fly4Two was en is nog steeds een leuk project. Verbeteringen lopen nog steeds en de site is volledig geautomatiseerd. Van marketing mails, verlaten winkelwagen mails, aankoop bevestigingen tot het boeken van vakanties. Deze site is snel, gebruiksvriendelijk, functioneel, geautomatiseerd en heeft een goede uitstraling.

homepage-543x600

Bestemming informatie

Fly4Two heeft prachtige bestemmingen. Hieronder Dubai, heerlijk in de zon vertoeven. Dat idee hebben we zo veel mogelijk over gebracht door veel foto's toe te voegen.

De pagina heeft tabbladen met informatie zoals vertrekdata en een reisplan. De tabbladen zien er goed uit op grote schermen en op kleine schermen klappen alle tabbladen automatisch in elkaar zodat het net zo makkelijk blijft voor de mobiele gebruiker.

De pagina bevat een nu boeken knop. Zodra de gebruikers hier op klikken krijgen ze direct de keuze of ze nog een reis moeten kopen of dat ze er al een hebben gekocht. Er kan in beiden gevallen direct op deze pagina geboekt worden. Geen extra wachttijd voor de klant dus!

Overzichtelijk en visueel zijn de sleutelwoorden van deze pagina.

Bestemming-543x600

Code kopen

Fly4Two verkoopt in de vorm van codes waarmee de vakantie geboekt kan worden. Dit is dus een simpele pagina voor de gebruiker maar een zeer complex systeem op de achtergrond.

De pagina ondersteund alle bekende betaalmogelijkheden. "'iDEAL, Bancontact, PayPal of Creditcard"

Zodra de klant de code heeft gekocht krijgt de klant direct per mail de code opgestuurd in de huis-style van Fly4Two.

Op de achtergrond wordt direct de unieke code aangemaakt en geactiveerd. Ook wordt er een registratie gemaakt van de klant met alle bekende informatie. De klant is dus gemakkelijk terug te zoeken en de klant zelf is snel en automatisch geholpen!

Code-kopen-q70

Deze website is in samenwerking met Fly4Two opgezet. Volledig op maat en met een wereldklasse design. Wil jij ook een website? Neem dan snel contact op!